“Nak recruit agent, stokis & dropship? Nak buat ads macam mana ye?”

Sebenarnya, iklan sebegini merupakan iklan jenis “Selling Campaign” juga. Yang berbezanya adalah pada cara kita menarik perhatian mereka sahaja.

Ini ‘shortcut’ dari pengalaman saya sendiri buat sistem agent untuk produk saya. Nak hasilkan iklan utk recruitment ya? Jawab soalan ini dan pasti boleh hasilkan ads dengan bagus!

Soalan 1;
Untung banyak ke jadi dropship produk ni berbanding dropship produk lain?

Soalan 2:
Apa yg best join dropship dengan kita berbanding saya join dropship program orang lain?

Soalan 3:
Seang jual ke produk ni? Mcm susah jee

Soalan 4:
Semua program dropship bagi ilmu marketing la, bahan marketing la, program dropship ni sama je ke? Apa kelainan dia?

Soalan 5:
Ramai dah ke berjaya buat duit dari dropship ni? Nak tgok boleh?

Haaaa…
Setting ads mestilah menjawab semua soalan ni..

Pastikan pilih objective TRAFFIC kalau nak prospek whatsapp, tutorial (https://dzulfaqarhashim.com/vidkelas/), atau gunakan MESSAGES kalau nak set chatbot, panduan chatbot saya ada di sini https://dzulfaqarhashim.com/manychat/

Saya cadangkan buat iklan menggunakan video. Semoga membantu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.