Teknik terkini! Updated! Ramai dah buat menjadi...

Tutorial Setting Ads Supaya Raaamaii WhatsApp Nak Beli!

Play Video

Nak Belajar Teknik Terkini yang PROVEN Orang Lain Buat Menjadi? Jom Tengok HASILNYA di Bawah...

Ramai Cakap Senang Faham. Dah Ada Banyak Testimoni. Dah Terjual Beribu Copies! Di Ajar Oleh Dzulfaqar Hashim Sendiri…

Dapatkan Sekarang, Promosi RM199

Ini Topik Anda Akan Belajar Dalam Video Rakaman Tersebut...

Ada 2 Video Jer! Kita Tak Belajar Semua Pasal Ads, Tapi Hanya Belajar Cara Nak Bawa Masuk Prospek, Sebab Inilah Yang Paling Susah, kan?

Module 1: Strategy Main Facebook Ads

Cikgu Dzul akan make sure anda faham asas Facebook Ads dulu.. Campaign apa nak buat, Objektif mana sesuai, placement tu semua. Percaya lah, anda tak faham sebab tu anda banyak bakar duit buat iklan…

Module 2: Content That Sells

INI BENDA PALING PENTING! – Cikgu Dzul akan kongsikan supaya anda semua jelas apa nak kena tulis, gambar macam mana bagus, video apa nak kena buat, dll. 

Module 3: Technical Facebook Ads

Sama-sama buat follow video cikgu ajar. Buka Facebook masing-masing, klik sama-sama, faham sama-sama, follow je apa video tunjukkan. Boleh pause-pause video kalau terlepas.

Module 4: Split Test, Teknik Kolam, dll

Teknik split test jimat duit dan hasilnya padu akan diajar. bukan tu je, teknik kolam supaya prospek selalu nampak iklan kita pun diajar. Best! bayar RM199 dapat semua ilmu ni, berbaloi sangat lah.

Dan Yang Bestnya....

Setiap 2-3 Minggu Sekali Video Akan Di Update! Anda dapat FREE jer! WOW!

Belajar Terus Dari Dzulfaqar Hashim, Experienced Industry Professional

Telah menghabiskan jutaan ringgit duitnya dalam Facebook Advertising, Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd & amat berpengalaman dalam menguruskan kempen MARKETING.

Beliau adalah seorang Digital Marketing Consultant dan pengalamannya bukan dari teori semata-mata kerana beliau juga adalah USAHAWAN seperti anda! 

Dzulfaqar Hashim  sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 7000 peserta. Mesti anda selalu nampak iklan kan?

Tengok lagi apa kata student-student program Dzulfaqar Hashim

Ada banyakkkk sangat feedback, testimoni dan result. Yang terbaru daripada Ustaz Syafiq Maslin. Klik play video di bawah dan dengar sendiri…

Play Video

"Tak Terbalas Jasa Tuan Dzul..."

5/5

Penjual Perfume Raudhah. Spent Ads RM3,000.00 Sehari Dengan Ilmu Betul.

Ustaz Shafiq Maslin

BONUS! Saya Nak Berikan 3 Hadiah Premium!

Special Untuk Anda Sahaja…

✅ 1 Set Video Cara Masukkan Bisnes Anda Dalam Google & Waze!

Saya Tunjukkan Macam mana saya set up bisnes baru saya dan keluar di Google serta ada dalam WAZE. – Harga asal RM79.00

✅ 1 set Video Panduan Asas ManyChat 2021!

TERHAD! Baru-baru ini saya ada rakam cara buat robot autoreply FB dan auto PM comment-comment di page! – Harga asal RM89.00

✅ E-BOOK – Teknik Insta Stories Ads v3 2019

Ebook Teknik Insta Stories Ads V1 & V2 Mencatat Jualan 5000 Copies Pada Tahun 2018 – 2019. 2020 Saya Keluarkan V3! RM180.00 Harganya.

F.A.Q

Ya. Anda Bayar Sekali Sahaja, Kami Berikan Anda AKSES LIFETIME (Selagi Website Wujud) Dan Anda Dapat Tonton Rakaman Terbaru Setiap 2-3 Minggu!

Kami Bagi Murah Sebab Nak Bantu Lebih Ramai Pemilik Bisnes / Orang Baru Mula Bisnes Mengonlinekan Bisnes Mereka

Kami Sediakan 1 Group Telegram Untuk Anda Sama-sama Berkomuniti Dan Saling Bantu Membantu Di Sana. (Bukan Special Support Untuk Pembeli)

Ya. Betul. Saya Akan Pastikan Anda Dapat Semua Jika Anda Buat Belian Sekarang.

Selepas anda berjaya bayar, sepatutnya anda terus dibawa ke halaman ORDER RECEIVED (cth: Gambar). Di sini, scroll ke bawah dan klik pada kotak DOWNLOAD untuk akses ke halaman video (cth: Gambar 2)

Cara kedua, akses ke halaman video pun turut kami hantarkan ke emel anda. Sila semak juga folder SPAM/JUNK jika tiada di INBOX.

Anda Sepatutnya Dapat 3 Emel, 1 Dari Website Ini, 1 Dari FPX Dan 1 Lagi Dari Merchant (Toyyibpay/ Ansi/ Stripe/ BizappPay/ RaudhahPay/ Billplz).

Kemungkinan, Emel Dari Website Ini Masuk Ke Spam/junk Folder. Sila Semak Di Sana. Hubungi 010 8989 188 Untuk Dapatkan Bantuan.

Dalam rakaman kelas ni, anda diajar dari awal nak buat iklan iaitu PEMAHAMAN dan CARA buat iklan. Mungkin bukan advance sangat pada anda. Saya sarankan KALAU anda dah pandai buat iklan dan dah pun hasilkan jualan yang bagus, tak perlu belajar dari rakaman ini. Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan Video Rakaman Kelas ini, hubungi kami di https://m.me/dzulfaqar.hashim

Dirakam dengan penuh ❤ oleh Dzulfaqar Hashim. Disclaimer: This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.