Buku Bisnes Ecommerce, oleh Dzulfaqar Hashim

Ada benda menarik saya nak share dalam artikel kali ini iaitu tentang buku Bisnes Ecommerce, oleh Dzulfaqar Hashim.

Tak tahu cara nak mulakan bisnes ecommerce?

Tak pasti nak jual apa?

Tak yakin orang akan membeli?

Ya, nak mulakan sesuatu bisnes bukan perkara yang senang. Tapi, nak tak kalau saya bantu anda senangkan proses anda mula bisnes?

Saya perkenalkan buku fizikal berjudul Bisnes Ecommerce, ditulis oleh usahawan ecommerce sendiri iaitu Tuan Dzulfaqar Hashim!

Apa yang best nya buku ni?

Buku ini ada ajar cara untuk mula bisnes ecommerce. Mesti anda tak faham kan bisnes ecommerce tu apa?

Lebih kurang macam ni: Bisnes secara online, buka 1 kedai, tarik pelawat masuk dan convince dia untuk membeli. Proses pembelian adalah secara auto. Ibarat macam, kita  sebagai penjual tak perlu tunggu pun  orang membeli, orang tu masuk, dia beli dan dia keluar, tanpa perlu kehadiran kita. haa gitu!

Bukan Tuan Dzul ajar cara mula je, dia ajar semua dari awal sampai habis! Saya anggap ini adalah shortcut untuk saya buat bisnes ecommerce lah.

Siapa penulis buku Bisnes Ecommerce?

Penulis buku ini adalah Tuan Muhamad Dzulfaqar Bin Hashim, atau lebih dikenali sebagai Cikgu Dzul. Beliau bukan seorang penulis buku dan sangat tidak gemar membaca buku, namun demi merealisasikan impian beliau untuk berkongsi ilmu buat duit secara auto, maka lahirlah buku pertama beliau, buku Bisnes Ecommerce.

Dzulfaqar Hashim mempunyai pengalaman dalam bisnes online daripada tahun 2013 sehingga sekarang.

Buku Bisnes Ecommerce, oleh Dzulfaqar Hashim
Dzulfaqar Hashim, Penulis buku bisnes ecommerce

Beliau telah pun melaburkan jutaan ringgit dalam pengiklanan berbayar Facebook, Google dan TikTok, ada yang menjadi, ada yang tidak. 

Dzulfaqar Hashim juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu tugasnya melatih marketer, membantu menyusun kempen marketing clients dan pengalamannya bukan dari situ semata-mata kerana beliau juga adalah USAHAWAN seperti anda! Beliau ada menjual produk fizikal, menjual servis, affiliates produk digital, founder/owner produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis sebenarnya.

Dzulfaqar Hashim sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 7000 peserta. Boleh layari website rasmi beliau di www.DzulfaqarHashim.com 

Sedikit info menarik tentang buku fizikal Berjudul “Bisnes Ecommerce” oleh Dzulfaqar Hashim

Buku Bisnes Ecommerce, oleh Dzulfaqar Hashim
Koleksi gambar pembeli Buku Bisnes Ecommerce

Tajuk / Judul / Bab yang terkandung dalam buku Tuan Dzulfaqar Hashim, Bisnes Ecommerce

Jadi, apa tajuk yang Dzulfaqar Hashim kongsikan dalam buku Bisnes Ecommerce ini? Adakah ianya betul-betul sesuai untuk anda? Jom kita baca…

Buku Bisnes Ecommerce, oleh Dzulfaqar Hashim
Gambar asal / real buku Bisnes Ecommerce

Buku Bisnes Ecommerce ini sesuai untuk siapa?

– Anda yang first time nak buat bisnes – tak pernah ceburi bidang bisnes tapi nak mula sekarang

– Anda yang tak tahu nak jual produk apa lagi – ya pemilihan produk memang susah, saya faham.

– Anda dah ada produk tapi nak automasikan jualan – produk dah ada tapi kena close sales di whatsapp, sekarang nak buat jadi automatik close sales guna website

– Anda yang nak buat bisnes part time atau bisnes ke-2 – bisnes dah ada, dah running cantek, tapi nak tambah lagi income source

– Anda yang sedang buat bisnes E-Commerce – memang dah ada bisnes ecom, tapi nak belajar lebih details.

Buku Bisnes Ecommerce, oleh Dzulfaqar Hashim
Visual / Gambaran Buku Bisnes Ecommerce dalam 3D

Macam mana caranya untuk anda dapatkan buku fizikal pertama ‘Bisnes Ecommerce’ ini?

Macam mana cara nak dapatkan buku fizikal berjudul Bisnes Ecommerce – Buat bisnes ecommerce supaya tengah tidur pun sales masuk tanpa perlu balas Whatsapp ini? Anda boleh dapatkan daripada website rasmi buku ini iaitu www.bisnesecommerce.com dengan PERCUMA, tetapi terhad untuk 1000 salinan pertama sahaja. Anda cuma perlu cover shipping and handling fee sahaja. Kos ini berbeza mengikut kawasan anda.

Klik sini untuk dapatkan buku ini sekarang —> https://bisnesecommerce.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.