Belajar Iklan Facebook Ads Percuma

mesti anda tercari-cari kan di mana Tempat Belajar Iklan Facebook Ads Percuma? Facebook ads adalah 1 platform yang mana perubahan dia sangat kerap mengikut perkembangan semasa.

Nak belajar buat FB Ads pula, kena lah sentiasa belajar daripada ilmu / ebook / panduan / video yang updated. Kalau tak, nanti pening tak tahu nak klik kat mana sebab interface Facebook ini sentiasa berubah.

Boleh je pergi kelas asas atau kelas advance, tapi kalau pergi hari ni tapi nak buat iklan facebook tu lagi 3-4 bulan, selalunya pasti dah tak sama Facebook punya paparan tu. Cara buat iklan facebook ads pun sama, 3-4 bulan selalunya mesti ada updates.

Sebab itu lah saya sentiasa berikan video-video dan kelas-kelas Facebook ads terkini secara percuma di dalam Youtube Dzulfaqar Hashim – Pakar Digital Marketing dan Telegram Dzulfaqar Hashim Tribe.

Macam mana pula cara buat iklan Facebook ads yang berkesan?

Caranya adalah dengan kenalpasti dahulu iklan yang bakal kita buat tu ditujukan kepada siapa?

Kenal sasaran pelanggan atau nama lainnya adalah customer avatar, insyaallah senang hasilkan iklan yang berkesan.

Saya ada sediakan 1 panduan video Faceook ads untuk tuan/puan belajar secara percuma dan bagi senang faham. Tempat Belajar Iklan Facebook Ads Percuma katakan…

ini videonya

Cara buat iklan facebook ads paling mudah faham & Terkini

Di atas adalah video saya rakam pada tahun 2021, dan di bawah pula adalah video belaajar sponsored iklan Facebook ads yang saya rakam pada tahun 2022.

Selain dari Youtube, saya aktif membantu ramai orang belajar Facebook ads tanpa bayaran di Telegram Group saya. Tempat Belajar Iklan Facebook Ads Percuma saya sediakan di Youtube dan Telegram. Telegram best sebab boleh bertanya terus dan dapat jawapan dalam masa yang singkat.

Scroll to Top