Langkah terakhir... Buat pembayaran di sini.

Anda hanya perlu isikan Nama anda, Emel untuk menerima video rakaman kelas ini dan juga Nombor Telefon anda di bawah. Selepas siap bayaran, anda akan terus dapat menonton dan belajar!

"Rakaman ni sangat berbaloi saya beli. Dah la murah, Cikgu Dzul ajar senang faham!!"
Dato' SA
"Ilmu yang OVER VALUES! Saya puan hati sangat! Banyak benda saya belajar dan rupanya XXXX saya salah, patut lah selama ni SALES payah nak masuk"
Tuan Ahmad Fairus

Billing details

Tambah rm39 sahaja, anda dapat 60 Template Kopi-Writing Proven sekali!
Ebook 60 Kopi-Writting Proven ini mengandungi 60 real copywriting, khas untuk membantu anda dalam membuat iklan Facebook Ads. Kesemua copywritting ini telah kami cuba dan semuanya proven telah membantu untuk menaikkan sales client kami! Harga Asal RM99.00, tapi anda cuma bayar RM39 sahaja jika pakejkan sekarang...

Your order

Product Subtotal
Video Rakaman Kelas Digital Marketing Mastery Facebook Ads
  × 1
RM199.00
Subtotal RM199.00
Total RM199.00
  • Boleh pilih sama ada nak guna CIMB Clicks, Maybank2u atau mana-mana online banking kesukaan anda!

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Maklumat Anda Adalah 100% Selamat!

Website kami tidak menyimpan apa-apa data kad bank atau Online Banking anda. Jadi, tak perlu risau sebab dah beribu transaksi dah pun dilakukan, semuanya selamat. Lakukan pembayaran anda tanpa was-was.