NAK DAPAT RAMAI CUSTOMER TAHUN 2022? INI RAHSIANYA…

Promosi e-book Teknik Boost Post, Khas untuk anda yang nak belajar buat Facebook Ads sendiri!

Nak Belajar Buat Iklan Di Facebook?

E-Book STEP by STEP tutorial bergambar 'cara nak setting ads!'

e-book versi PDF + Video ini dah bantu raaaamai newbie pandai!

Bab 1: Cara Cari Gali Prospek

Memang semua orang boleh nampak iklan kita, tapi kita kena kenalpasti dulu siapa TARGET MARKET kita nak sasarkan iklan. Baru lah dapat ramai prospek. Anda akan buat latihan CUSTOMER AVATAR dalam bab ini.

Bab 2: Copywriting Iklan, Ayat Menjual

INI BENDA PENTING! – Susah kan nak tulis ayat iklan (Copywriting)? Jom saya tunjukkan TEMPLATE dan CONTOH supaya anda mudah faham. Dalam bab ini anda akan siapkan terus copywriting iklan anda.

Bab 3: Tentang Gambar / Video Iklan

Saya tunjukkan jenis gambar macam mana yang sesuai. Dah-dah la tu letak flyers produk buat gambar iklan nya, tak menarik!

Bab 4: Langkah demi Langkah Setting Facebook Ads

Tutorial bergambar langkah demi langkah CARA nak setting iklan Facebook Ads Lengkap Ditunjukkan. Tiru je. Sambil-sambil Fahami…

Bab 5: Strategi Follow Up!

Prospek dah masuk tapi senyappp jer… Kalau macam tu apa nak buat? Follow up lah. Jangan biarkan je. Jom saya ajar strategi nak follow up macam mana…

BONUS VIDEO TAMBAHAN!

Bukan ebook PDF je saya bagi, ada VIDEO lagi supaya anda semua lebih mudah faham! Best Kan?

300 Parcel sehari konsisten hasil iklan di Facebook ads...

Ada banyakkkk sangat feedback, testimoni dan result. Yang terbaru daripada Tuan Ahmad Ajwad. Klik play video di bawah dan dengar sendiri…

Play Video

"Rezeki saya dapat kenal Tuan Dzulfaqar..."

5/5

Follow semua step yang tuan Dzul ajar, dan buat berulang-ulang kali, alhamdulillah.

Tuan Ahmad Ajwad

e-Book ini dah PROVEN boleh bantu anda buat iklan dengan betul.

Kaedah pembelajaran yang STRAIGHT FORWARD, mudah difahami, simple tapi POWER!

Belajar Terus Dari Dzulfaqar Hashim, Experienced Industry Professional

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dan Facebook ads dari tahun 2013, dah menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya. Cikgu Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & juga pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd dan Bumbu Group of Companies.

Cikgu Dzul juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman Cikgu Dzul bukan dari mengajar semata-mata kerana Cikgu Dzul juga adalah USAHAWAN seperti anda! Cikgu Dzul ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis.

Cikgu Dzul sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 7000 peserta.

“FAHAM SENDIRI CARA BUAT IKLAN YANG BETUL, BARU TAK LANGGAR DINDING DAH...”

Setuju tak? kita main rembat buat sendiri tanpa ilmu, ada masa iklan menjadi tu nasib. Masalahnya, banyak yang tak jadi daripada menjadi!. Sebab tu kami release e-Book panduan ni… e-Book ini dalam format PDF dan VIDEO, jadi tiada apa-apa pengeposan akan di buat sebab ianya versi Digital.

" KENAPA DULU BISNES AKU OKAY JER.. SEKARANG NI SATU SALE PUN SUSAH NAK MASUK ?"

Mungkin kini telah ramai pandai untuk jalankan iklan, dan tidak begitu sukar sebenarnya untuk belajar cara untuk melakukan iklan. 

Tetapi kini anda tak boleh hanya dengan klik klik sahaja kerana kini Facebook telah lakukan perubahan yang sangat besar, dan telah menjunamkan banyak business owner di luar sana. 

Anda perlu faham cara terbaru dan terkini supaya anda sentiasa bersedia dan kekalkan perjalanan iklan business anda  ! 

Tolong faham dan baca semua dulu sebelum beli ye.

Anda akan dapat e-Book dalam format PDF dan VIDEO.

KAMI NAK JUAL RM99.00 TAPI...

TUNGGU DULU!! Ada Special OFFER untuk ANDA…

Kurang 24 jam harga 29 RINGGIT SOLD OUT, KURANG 36 JAM HARGA RM39 SOLD OUT! SEKARANG KAMI BUKA DENGAN HARGA BARU DAN DIJANGKA AKAN SOLD OUT DALAM MASA beberapa hari SAHAJA!

ini adalah ebook versi PDF. Tiada pengeposan buku fizikal akan dilakukan. Baca dalam PDF dan tonton video sahaja. Buku fizikal susah nak dapat update terkini kalau Facebook dah berubah…

EARLY BIRD

RM29.00 SOLD!

RM39.00 SOLD!

HARGA SEKARANG HANYA rm49

SELEPAS INI, HARGA NAIK KE RM99.00

AMARAN KERAS!! Cepat dapatkan sekarang sebelum harga naik!

Isikan Maklumat Di Bawah Untuk Buat Pembelian. Ebook Akan Terus Dapat On The Spot Di Email Anda, Automatik!

BACA F.A.Q:

Ya benar. kami tidak sediakan buku fizikal, hanya ebook sahaja sebab senang nak UPDATE. tiada pengeposan akan dibuat.

Ini ebook basic dan memang sangat sesuai untuk newbie. Kalau teknik basic pun dah boleh BOOMKAN iklan buat apa pening-pening nak cari ADVANCED ? Jangan beli kalau dah pandai ye. Tiada refund sebab kami yakin ebook ini boleh bantu ramai newbie yang tak pandai buat ads. Ebook ini sudah terjual lebih 5000 copies.

Ya ebook ni anda boleh download dan simpan sampai bila-bila, boleh rujuk sampai pandai okey.

Selapas anda buat bayaran, anda akan terima email beserta link untuk download  Ebook Teknik Boost Post V4 bersama 2 lagi ebook percuma.

Kami Sediakan 1 Group Telegram Untuk Anda Sama-sama Berkomuniti Dan Saling Bantu Membantu Di Sana. (Bukan Special Support Untuk Pembeli)

Ya. Betul. Saya Akan Pastikan Anda Dapat Semua Jika Anda Buat Belian Sekarang.  REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan Video Rakaman Kelas ini, hubungi kami di https://m.me/dzulfaqar.hashim

Dirakam dengan penuh ❤ oleh Dzulfaqar Hashim.

Disclaimer: This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc. Please ready and agree to our Privacy & Policy.  Contact us for any enquiries.

Scroll to Top