"Hmmm... Nak Pakai Interest Apa Ye?"

Pening Fikirkan Interest Facebook Ads?

Dengan adanya Video Panduan TAFA (Target Audience Facebook Ads) terbaru dari saya ini, anda dah tak perlu pening dah…

Harga Pelancaran

RM118 RM84 Sahaja

Saya Faham...

Ada daripada anda tak pasti, tak tahu, susah nak fikir APA INTEREST YANG BEST YE? Jadi, video panduan ini memang khas untuk bantu anda. Saya ada terangkan kaedah dan cara untuk mencari audience yang tepat dan sesuai untuk bisnes anda.

Paduu!

Nak Belajar Target Audience? Ini Panduannya!

Ini adalah video panduan dan juga ebook. Dalam format digital. Khas untuk anda yang masih kurang yakin tentang Interest dan Detail Targeting Facebook ads.

Apa Yang Anda Akan Pelajari?

Baca tajuk modul pada gambar di bawah…

5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

BONUS RARE!

5/5

get the best deal today
just at RM84 NOW!

Harga pelancaran cuma RM84, selepas itu akan dinaikkan secara berperingkat sehingga RM118.00!

Belajar Terus Dari Dzulfaqar Hashim, Experienced Industry Professional

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dan Facebook ads dari tahun 2013, dah menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya. Cikgu Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & juga pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd dan Bumbu Group of Companies.

Cikgu Dzul juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman Cikgu Dzul bukan dari mengajar semata-mata kerana Cikgu Dzul juga adalah USAHAWAN seperti anda! Cikgu Dzul ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis.

Cikgu Dzul sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 7000 peserta.

Walk the Talk.. Cikgu Dzul bukan jual 'Air Liur' jer, tapi ada Real Results!

✅ ACHIEVEMENT 
Terbaru!

1 Ribu Parcel Sehari  ✅

100k Sales dalam 3 hari ✅

Spend ads cost 5 Angka Sehari ✅

Soalan Mungkin Di tanya...

Panduan ini tak sama ke macam video rakaman kelas?

Tak sama sebab TAFA adalah panduan spesifik tentang Detail Targeting / Interest sahaja. Topik ini ada di ajar juga dalam kelas / rakaman kelas tapi TAFA lagi padat sebab ianya panduan khusus tentang target audience Facebook ads.

Tak rugi ke saya beli?

Rugii! Rugi jika anda dah tak ada masalah untuk fikir tentang interest apa nak guna. Tolong jangan beli kalau anda dah pandai sebab saya tidak sediakan refund. Panduan ini saya nak tolong orang yang tak pandai nak isi Interest / Detail targeting sahaja.

Mana akses video / ebook ni? Tak dapat pun

Semak emel. Website ini automatik emel kan kepada anda. Tapi kalau tak dapat juga tu, mungkin anda tersalah taip emel kot. Contact Cik Iza 010 8989 188 untuk bantuan.

Kenapa murah?

Sebab ini harga terawal. Anda beli sekarang, untung la dapat murah lagi. Bila kami dah mulakan marketing Facebook ads untuk produk ini, kami akan naikkan harga, sehingga RM118.00

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan Video Panduan TAFA ini, hubungi kami di https://m.me/dzulfaqar.hashim

Dirakam dengan penuh ❤ oleh Dzulfaqar Hashim.

Disclaimer: This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc. Please ready and agree to our Privacy & Policy.  Contact us for any enquiries.

Scroll to Top