Belajar Facebook Ads Untuk Naikkan SALES

"ALHAMDULILLAH... SAYA DAH CAPAI SALES 100K..."

Bukan dia sorang je dah Berjaya.. Raaaaamai lagi!

CARA PILIH OBJEKTIF ADS BUKAN IKUT JENIS BISNES, TAPI IKUT JENIS TUJUAN!

Tuan/Puan nak prospek whatsapp kan? Jika ya, video Cikgu Dzul sangat sesuai! Cikgu Dzul ajarkan ILMU MAHAL fokus hanya lah cara nak cipta offer yang menarik dan teknikal setting ads! Ada 2 video jer, Senang nak follow, ramai cakap senang faham.

Module 1: Strategy & Funnels

Cikgu Dzul akan make sure anda faham asas Facebook Ads dulu.. Campaign apa nak buat, Objektif mana sesuai, placement tu semua. Percaya lah, anda tak faham sebab tu anda banyak bakar duit buat iklan…

Module 2: Angle, Hook & Offer iklan

INI BENDA PALING PENTING! – Cikgu Dzul akan kongsikan supaya anda semua jelas apa nak kena tulis, gambar macam mana bagus, video apa nak kena buat, dll. 

Module 3: Technical Facebook Ads Step by Step

Buat terus sambil follow video cikgu ajar. Buka Facebook masing-masing, klik sama-sama, faham sama-sama, follow je apa video tunjukkan. Boleh pause-pause video kalau terlepas. 

Module 4: Teknik Kolam dan banyak lagi!

Teknik split test jimat duit dan hasilnya padu akan diajar. bukan tu je, teknik kolam supaya prospek selalu nampak iklan kita pun diajar. Best! bayar RM199 dapat semua ilmu ni, berbaloi sangat lah.

Teknik Tambahan!

Masalah Link Clicks banyak tapi wasap masuk sikit, masalah iklan mahal, masalah iklan tersasar dan lain-lain, ada banyak saya rungkaikan dalam video ini nanti!

Belajar Terus Dari Dzulfaqar Hashim, Experienced Industry Professional

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dan Facebook ads dari tahun 2013, dah menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya. Cikgu Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & juga pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd dan Bumbu Group of Companies.

Cikgu Dzul juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman Cikgu Dzul bukan dari mengajar semata-mata kerana Cikgu Dzul juga adalah USAHAWAN seperti anda! Cikgu Dzul ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis.

Cikgu Dzul sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 8000 peserta.

Panduan Ini Sesuai Untuk Siapa?

Panduan Ini Sangat Spesifik Kepada Anda Yang Fokus Nak Prospek Wasap Dengan Ramai! Antara Bisnes-bisnes Yang Sangat Sesuai Dapatkan Video Panduan Ini Adalah:

TUAN/PUAN YANG BUAT BISNES PRODUK KECANTIKAN

Cikgu Dzul akan make sure anda faham asas Facebook Ads dulu.. Campaign apa nak buat, Objektif mana sesuai, placement tu semua. Percaya lah, anda tak faham sebab tu anda banyak bakar duit buat iklan…

AGENT MEDICAL CARD, AGENT PROPERTIES, AGENT PENAPIS AIR & UNIT TRUST

Jual hibah, jual insurans, jualan rumah subsales, new unit, nak jual tilam cuckoo, nak jual coway water filter atau nak ajak client invest dalam unit trust

STOKIS, LEADER YANG NAK TAMBAH AGENT DAN RETAIL SALES

Nak rekrut agent baru, nak fokus jual retail

BISNES MAKANAN DAN MINUMAN YANG UNTUNG TAK BESAR

Meniaga dari rumah, menjual di gerai mahupun ada kedai, Cikgu Dzul tunjukkan kaedahnya

UNTUK ANDA YANG ADA KEDAI SENDIRI NAK RAMAIKAN PELANGGAN

Nak tarik lebih ramai pelanggan datang walk in ke kedai, nak dapatkan pelanggan di Whatsapp

VIDEO PANDUAN INI SESUAI UNTUK ANDA YANG BUAT BISNES ONLINE GUNAKAN FACEBOOK, JANGAN RISAU

Jika perniagaan anda adalah FOKUS nak suruh prospek Whatsapp, sebab anda nak buat CLOSING di whatsapp, ini adalah panduan terbaik untuk anda! Contohnya jual simkad, jual produk kesihatan dan ubat kuat. dan lain-lain.

Play Video
Play Video

Video Dari Ustaz Syafiq, Dengar Apa Beliau Katakan...

Ada banyakkkk sangat feedback, testimoni dan result. Yang terbaru daripada Ustaz Syafiq Maslin. Klik play video di bawah dan dengar sendiri…

"Tak Terbalas Jasa Tuan Dzul..."

5/5

Penjual Perfume Raudhah. Berani Spent Ads RM3,000.00 Sehari Dengan Ilmu Betul.

Ustaz Shafiq Maslin

Play Video

300 Parcel sehari konsisten hasil iklan di Facebook ads...

Ada banyakkkk sangat feedback, testimoni dan result. Yang terbaru daripada Tuan Ahmad Ajwad. Klik play video di bawah dan dengar sendiri…

"Rezeki saya dapat kenal Tuan Dzulfaqar..."

5/5

Follow semua step yang tuan Dzul ajar, dan buat berulang-ulang kali, alhamdulillah.

Tuan Ahmad Ajwad

Jadi… Inilah Semua Items Yang Anda Bakal Dapat…

✅ Video panduan Facebook Ads Terkini. Berharga RM199.00. Terus dapat tonton sekarang.

✅ Ada akses ke telegram group komuniti Cikgu Dzulfaqar Hashim, ianya sangat membantu bila ada soalan untuk ditanya!

Anda Dapatkan Semua di Atas dengan rm199 Sahaja! 

JANGAN BERTANGGUH LAGI, DAPATKAN SEKARANG...

Lagi lama fikir, lagi susah nak buat keputusan. Dah ramai berjaya, sekarang giliran anda pula untuk belajar!

SOALAN LAZIM

Selagi mana video itu wujud, selagi itu anda dapat tonton. 

Kami Bagi Murah Sebab Nak Bantu Lebih Ramai Pemilik Bisnes / Orang Baru Mula Bisnes Mengonlinekan Bisnes Mereka

Kami Sediakan 1 Group Telegram Untuk Anda Sama-sama Berkomuniti Dan Saling Bantu Membantu Di Sana. (Bukan Special Support Untuk Pembeli)

Ya. Betul. Saya Akan Pastikan Anda Dapat Semua Jika Anda Buat Belian Sekarang.

Selepas anda berjaya bayar, sepatutnya anda terus dibawa ke halaman ORDER RECEIVED (cth: Gambar). Di sini, scroll ke bawah dan klik pada kotak DOWNLOAD untuk akses ke halaman video (cth: Gambar 2)

Cara kedua, akses ke halaman video pun turut kami hantarkan ke emel anda. Sila semak juga folder SPAM/JUNK jika tiada di INBOX.

Anda Sepatutnya Dapat 3 Emel, 1 Dari Website Ini, 1 Dari FPX Dan 1 Lagi Dari Merchant (Toyyibpay/ Ansi/ Stripe/ BizappPay/ RaudhahPay/ Billplz).

Kemungkinan, Emel Dari Website Ini Masuk Ke Spam/junk Folder. Sila Semak Di Sana. Hubungi 010 8989 188 Untuk Dapatkan Bantuan.

Dalam rakaman kelas ni, anda diajar dari awal nak buat iklan iaitu PEMAHAMAN dan CARA buat iklan. Mungkin bukan advance sangat pada anda. Saya sarankan KALAU anda dah pandai buat iklan dan dah pun hasilkan jualan yang bagus, tak perlu belajar dari rakaman ini. Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.

Dirakam dengan penuh ❤ oleh Dzulfaqar Hashim. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan Video Rakaman Kelas ini, hubungi kami di https://m.me/dzulfaqar.hashim
Disclaimer: This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc. Please ready and agree to our Privacy & Policy. , Refund and Returns Policy & Terms and Conditions. If you have any enquiries, please Contact us.
Scroll to Top