Video Update Terkini Pada 26 Febuari 2022..

Jom. Saya ajarkan Teknik Setting Facebook Ads WhatsApp 2022 PROVEN Yang Raaamai Dah Buat Menjadi!

Student Cikgu Dzul bukan sahaja dari Malaysia!

Senang Faham. Dah Ada Banyak Testimoni. Teknik Terkini. Di Ajar Oleh Dzulfaqar Hashim Sendiri, Proven Result!

Dapatkan Sekarang, Promosi RM199

Apa Anda Akan Pelajari?

Tuan/Puan nak belajar cara dapatkan ramai prospek whatsapp kan? Jika ya, video saya sangat sesuai! Cikgu Dzul ajarkan ILMU MAHAL! Ada 2 video jer, Senang nak follow, ramai cakap senang faham.

Module 1: Strategy & Funnels

Cikgu Dzul akan make sure anda faham asas Facebook Ads dulu.. Campaign apa nak buat, Objektif mana sesuai, placement tu semua. Percaya lah, anda tak faham sebab tu anda banyak bakar duit buat iklan…

Module 2: Angle, Hook & Offer iklan

INI BENDA PALING PENTING! – Cikgu Dzul akan kongsikan supaya anda semua jelas apa nak kena tulis, gambar macam mana bagus, video apa nak kena buat, dll. 

Module 3: Technical Facebook Ads Step by Step

Buat terus sambil follow video cikgu ajar. Buka Facebook masing-masing, klik sama-sama, faham sama-sama, follow je apa video tunjukkan. Boleh pause-pause video kalau terlepas.

Module 4: Split Test, Teknik Kolam dan banyak lagi!

Teknik split test jimat duit dan hasilnya padu akan diajar. bukan tu je, teknik kolam supaya prospek selalu nampak iklan kita pun diajar. Best! bayar RM199 dapat semua ilmu ni, berbaloi sangat lah.

Teknik Tambahan!

Masalah Link Clicks banyak tapi wasap masuk sikit, masalah iklan mahal, masalah iklan tersasar dan lain-lain, ada banyak saya rungkaikan dalam video ini nanti!

Dan Yang Bestnya....

Jika Anda Dapatkan Sekarang Juga, Cikgu Dzul Akan Bagi FREE UPDATED VIDEOS Setiap 3 Minggu Sekali, Nak?

Maknanya… Lepas dah beli, setiap 3 minggu klik balik link ke halaman akses video. Confirm ada video terbaru! Selagi cikgu dzul mengajar, selagi itu lah tuan/puan akan dapat updated videos secara percuma.

Belajar Terus Dari Dzulfaqar Hashim, Experienced Industry Professional

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dan Facebook ads dari tahun 2013, dah menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya. Cikgu Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & juga pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd dan Bumbu Group of Companies.

Cikgu Dzul juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman Cikgu Dzul bukan dari mengajar semata-mata kerana Cikgu Dzul juga adalah USAHAWAN seperti anda! Cikgu Dzul ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis.

Cikgu Dzul sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 7000 peserta.

Walk the Talk.. Cikgu Dzul bukan jual 'Air Liur' jer, tapi ada Real Results!

✅ ACHIEVEMENT 
Terbaru!

1 Ribu Parcel Sehari  ✅

100k Sales dalam 3 hari ✅

Spend ads cost 5 Angka Sehari ✅

Panduan Ini Sesuai Untuk Siapa?

Panduan Ini Sangat Spesifik Kepada Anda Yang Fokus Nak Prospek Wasap Dengan Ramai! Antara Bisnes-bisnes Yang Sangat Sesuai Dapatkan Video Panduan Ini Adalah

TUAN/PUAN YANG BUAT BISNES PRODUK KECANTIKAN

Cikgu Dzul akan make sure anda faham asas Facebook Ads dulu.. Campaign apa nak buat, Objektif mana sesuai, placement tu semua. Percaya lah, anda tak faham sebab tu anda banyak bakar duit buat iklan…

AGENT MEDICAL CARD, AGENT PROPERTIES, AGENT PENAPIS AIR & UNIT TRUST

Jual hibah, jual insurans, jualan rumah subsales, new unit, nak jual tilam cuckoo, nak jual coway water filter atau nak ajak client invest dalam unit trust

STOKIS, LEADER YANG NAK TAMBAH AGENT DAN RETAIL SALES

Nak rekrut agent baru, nak fokus jual retail

BISNES MAKANAN DAN MINUMAN YANG UNTUNG TAK BESAR

Meniaga dari rumah, menjual di gerai mahupun ada kedai, Cikgu Dzul tunjukkan kaedahnya

UNTUK ANDA YANG ADA KEDAI SENDIRI NAK RAMAIKAN PELANGGAN

Nak tarik lebih ramai pelanggan datang walk in ke kedai, nak dapatkan pelanggan di Whatsapp

VIDEO PANDUAN INI SESUAI UNTUK ANDA YANG BUAT BISNES ONLINE GUNAKAN FACEBOOK, JANGAN RISAU

Jika perniagaan anda adalah FOKUS nak suruh prospek Whatsapp, sebab anda nak buat CLOSING di whatsapp, ini adalah panduan terbaik untuk anda! Contohnya jual simkad, jual produk kesihatan dan ubat kuat. dan lain-lain.

Play Video

Testimoni? Cikgu Dzul ada banyyaakkk!

39459E5A-FFD7-4DDD-B0E2-357ACDEB3FEB.jpeg
dzulfaqar-hashim-testimonial-3
dzulfaqar-hashim-testimonial-1
29826E9E-1DFB-4F06-B5D7-95B11F096335.jpeg
dzulfaqar-hashim-testimonial-2

Klik PLAY Video Ustaz Syafiq ni, Dengar Apa Beliau Katakan...

Ada banyakkkk sangat feedback, testimoni dan result. Yang terbaru daripada Ustaz Syafiq Maslin. Klik play video di bawah dan dengar sendiri…

Play Video

"Tak Terbalas Jasa Tuan Dzul..."

5/5

Penjual Perfume Raudhah. Berani Spent Ads RM3,000.00 Sehari Dengan Ilmu Betul.

Ustaz Shafiq Maslin

300 Parcel sehari konsisten hasil iklan di Facebook ads...

Ada banyakkkk sangat feedback, testimoni dan result. Yang terbaru daripada Tuan Ahmad Ajwad. Klik play video di bawah dan dengar sendiri…

Play Video

"Rezeki saya dapat kenal Tuan Dzulfaqar..."

5/5

Follow semua step yang tuan Dzul ajar, dan buat berulang-ulang kali, alhamdulillah.

Tuan Ahmad Ajwad

BONUS! Saya Nak Berikan 4 Hadiah Premium!

Special Untuk Anda Sahaja…

✅ 1 Set Video Cara Masukkan Bisnes Anda Dalam Google & Waze!

Saya Tunjukkan Macam mana saya set up bisnes baru saya dan keluar di Google serta ada dalam WAZE. – Harga asal RM79.00

✅ 1 set Video Panduan Asas ManyChat 2021!

TERHAD! Baru-baru ini saya ada rakam cara buat robot autoreply FB dan auto PM comment-comment di page! – Harga asal RM89.00

✅ E-BOOK – Teknik Insta Stories Ads v3 2019

Ebook Teknik Insta Stories Ads V1 & V2 Mencatat Jualan 5000 Copies Pada Tahun 2018 – 2019. 2020 Saya Keluarkan V3! RM180.00 Harganya.

✅ TELEGRAM – Telegram tribe Dzulfaqar Hashim

Telegram komuniti oleh Dzulfaqar Hashim, ramai sudi membantu malah Dzulfaqar Hashim pun turut membantu! RM1800.00 Harganya.

Jadi… Inilah Semua Items Yang Anda Bakal Dapat…

✅ Video panduan Facebook Ads Terkini. Berharga RM199.00. Terus dapat tonton sekarang.

✅ Updated videos TERKINI setiap 3 minggu sekali, sah sehingga mana kelas saya masih berjalan! Nilai sekurang-kurangnya RM2000.00!

✅ Panduan Asas Manychat iaitu cara buat robot autoreply FB. Berharga RM89.00. (Terhad! Dapat Jika Anda Buat Pembelian Sekarang Sahaja!)

✅ E-Book TEKNIK INSTA STORIES ADS V3. Harganya RM180.00 Tapi Untuk Anda Percuma Sahaja!

✅ Video tutorial cara letak lokasi Bisnes/Rumah anda ke dalam WAZE dan Google, RM79.00 tapi anda pun dapat PERCUMA!

✅ Ada akses ke telegram group Dzulfaqar Hashim, ianya sangat membantu bila anda ada soalan untuk ditanya!

Anda Jimat RM2,547.00!
Dapatkan Semua di Atas dengan rm199 Sahaja! 

JANGAN BERTANGGUH LAGI, DAPATKAN SEKARANG...

Lagi lama fikir, lagi susah nak buat keputusan. Dah ramai berjaya, sekarang giliran anda pula untuk belajar!

F.A.Q

Ya. Anda Bayar Sekali Sahaja, Kami Berikan Anda AKSES LIFETIME (Selagi Website Wujud) Dan Anda Dapat Tonton Rakaman Terbaru Setiap 3 Minggu!

Kami Bagi Murah Sebab Nak Bantu Lebih Ramai Pemilik Bisnes / Orang Baru Mula Bisnes Mengonlinekan Bisnes Mereka

Kami Sediakan 1 Group Telegram Untuk Anda Sama-sama Berkomuniti Dan Saling Bantu Membantu Di Sana. (Bukan Special Support Untuk Pembeli)

Ya. Betul. Saya Akan Pastikan Anda Dapat Semua Jika Anda Buat Belian Sekarang.

Selepas anda berjaya bayar, sepatutnya anda terus dibawa ke halaman ORDER RECEIVED (cth: Gambar). Di sini, scroll ke bawah dan klik pada kotak DOWNLOAD untuk akses ke halaman video (cth: Gambar 2)

Cara kedua, akses ke halaman video pun turut kami hantarkan ke emel anda. Sila semak juga folder SPAM/JUNK jika tiada di INBOX.

Anda Sepatutnya Dapat 3 Emel, 1 Dari Website Ini, 1 Dari FPX Dan 1 Lagi Dari Merchant (Toyyibpay/ Ansi/ Stripe/ BizappPay/ RaudhahPay/ Billplz).

Kemungkinan, Emel Dari Website Ini Masuk Ke Spam/junk Folder. Sila Semak Di Sana. Hubungi 010 8989 188 Untuk Dapatkan Bantuan.

Dalam rakaman kelas ni, anda diajar dari awal nak buat iklan iaitu PEMAHAMAN dan CARA buat iklan. Mungkin bukan advance sangat pada anda. Saya sarankan KALAU anda dah pandai buat iklan dan dah pun hasilkan jualan yang bagus, tak perlu belajar dari rakaman ini. Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.

Dirakam dengan penuh ❤ oleh Dzulfaqar Hashim.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan Video Rakaman Kelas ini, hubungi kami di https://m.me/dzulfaqar.hashim

Disclaimer: This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc. Please ready and agree to our Privacy & Policy. , Refund and Returns Policy & Terms and Conditions. If you have any enquiries, please Contact us.